Менувачко работење

Курсна листа 19.04.2019

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.4858 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 54.6540 53.88 55.68 53.98 55.58
Британска фунта GBP 1 71.1065 69.85 72.58 69.95 72.48
Швајцарски франк CHF 1 54.0155 52.07 55.48 52.27 55.38
Шведска круна SEK 1 5.8692 5.78 6.00 5.79 5.98
Норвешка круна NOK 1 6.4062 6.33 6.55 6.34 6.53
Јапонски јен JPY 1 0.4885 0.46 0.52 0.46 0.52
Данска круна DKK 1 8.2351 8.10 8.38 8.12 8.36
Канадски долар CAD 1 40.8137 39.42 42.13 39.62 42.03
Австралиски долар AUD 1 39.1156 37.73 40.33 37.83 40.23
Бугарски лев BGN 1 31.4377 / / 31.25 31.72

Графички приказ за последните 10 дена