Менувачко работење

Курсна листа 12.11.2018

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.4950 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 54.1997 53.71 55.52 53.81 55.42
Британска фунта GBP 1 70.6433 68.94 71.66 69.04 71.56
Швајцарски франк CHF 1 53.8768 52.21 55.62 52.41 55.52
Шведска круна SEK 1 5.9909 5.89 6.10 5.90 6.08
Норвешка круна NOK 1 6.4448 6.35 6.57 6.36 6.55
Јапонски јен JPY 1 0.4757 0.45 0.51 0.45 0.50
Данска круна DKK 1 8.2440 8.10 8.38 8.12 8.36
Канадски долар CAD 1 41.0816 39.81 42.52 40.01 42.42
Австралиски долар AUD 1 39.2613 37.89 40.48 37.99 40.38
Бугарски лев BGN 1 31.4424 / / 31.25 31.72

Графички приказ за последните 10 дена