Менувачко работење

Курсна листа 31.03.2020

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.6950 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 55.9135 54.59 57.22 54.69 57.12
Британска фунта GBP 1 69.3982 67.39 71.23 67.39 71.23
Швајцарски франк CHF 1 58.3625 56.30 60.23 56.50 60.23
Шведска круна SEK 1 5.5896 5.39 5.79 5.41 5.79
Норвешка круна NOK 1 5.2781 5.19 5.56 5.19 5.56
Јапонски јен JPY 1 0.5170 0.49 0.54 0.49 0.54
Данска круна DKK 1 8.2627 8.07 8.48 8.09 8.48
Канадски долар CAD 1 39.4823 37.87 40.98 38.07 40.78
Австралиски долар AUD 1 34.2351 33.17 36.05 33.27 35.95
Бугарски лев BGN 1 31.5446 / / 31.37 31.60

Графички приказ за последните 10 дена